Selasa, 3 Mei 2016

Turun berat badan dengan pengambilan ESP dan Ostematrix Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR S027
---------------------------
"Shah amik ESP & Ostematrix. ESP untuk kurangkan berat badan, Ostematrix untuk kebas-kebas. Alhamdulillah berat  dari 73kg - 69kg. Kebas-kebas kaki masa tunggu solat jumaat pun dah kurang. Gambaq takda la hehe"

Alkesah dulu member sorang ni mesej hana tanya ada ubat bagi fresh all day dak? And alhamdulillah dia bertemu dengan Ostematrix dan ESP SHAKLEE.

Dia tau ka tidak hana pun tak pasti, yang Ostematrix ni pun buat senang tidur malam dan bangun pagi the next day, senanggg je nak membuang ape yang kotor dalam usus/perut. Haha 

#shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/hanaso
Blog : http://hanasoempire.blogspot.com/
HP : 011-24310954 Hana
===================
Produk yang diambil:
1. ESP
2. Ostematrix
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan