Khamis, 5 Mei 2016

Hamil dalam tempoh 6 bulan konsisten amalkan set kesuburan Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR J011
---------------------------
Teringat lagi kisah dua tahun yang lepas.. Bila diri disahkan mengandung untuk kali kedua setelah menghadapi pelbagai dugaan dan rawatan kerana masalah cyst. Memang nak nangis jer bila teringat.

Hati ini sungguh gembira tak terkata. Saya dan suami tak mampu nak berkata2 dek gembira melampau. Hanya air mata mampu berbicara..penantian selama 6 tahun akhirnya termakbul hasil dari set kesuburan  iaitu GLA, Vitalea dan B Complex. Suami pula ambil Vitamin E dan Zinc Complex. 

Mula amalkan set kesuburan pada bulan feb 2012 hingga ke detik 23 ogos 2012 saya dapati kitaran haid terlambat seminggu.. Bila di cek dengan ujian pregnancy. Ternyata positifff!!!

Tuhan.. Tanganku mengeletar. Betulkah?? Rasa tak percaya!! Tak puas hati lagi. Esok lagi saya beli 2 pregnancy test. Saya cuba 2 hari berturut .. Semua positif!! 6 tahun aku menunggu. Terima kasih Tuhan. Terima kasih shakleee..ada sinar hidup di rahimku....

Anak sulungku bilang..Itu adik gegurl. Mandy namanya, even tak tau apa jantinanya. Adik dalam kandungan memang tak bagi chance pun nak bagi tengok jantinanya sehinggalah aku bersalin . Ya!!! Itu memang gegurl !!! Dan itu Mandy . Saya dan suami gembira dalam tangisan. Ternyata apa yang kami hajati itu dimakbulkan..hanya dalam masa 6 bulan..  

#shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/vanessa.jane.585
Pages : https://www.facebook.com/mamamandyhealthandbeautyshop
Blog : www.mamamandyhealthandbeautyshop.blogspot.com
HP : 013-8246040 Vanessa
===================
Produk yang diambil:
1. GLA
2. Vitalea
3. B Complex
4. Vitamin E
5. Zinc Complex
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan