Khamis, 28 April 2016

Hilang 4KG dalm tempoh 2 bulan amalkan set kurus Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR S026
---------------------------
Berkenalan dengan beliau di branch, masa hana dok kalut isi form order. Tu lah tak mau buat dari rumah kan. Tengah focus isi form, datang someone, indian. Hehe

"Excuse me miss, i nak beli. Tapi dia (staff shaklee) suruh i nak register dengan u. U boleh bagi ke?" 
Ngeee berkat asyik dok buat muka tak malu. Pi branch pun dok wat ramai(ramah). Tanpa sangka, hana dapat sorang downline hari tu. Mudah kan Allah hantar rezeki? Hehe

Dia nak beli set slimming sebenarnya. Sebab kwn die consume shaklee turun 7kilos katanya. So hana pun ajar itu ini buat itu ini bla bla bla... kannn hehhee dan beliau beli ALFALFA (detoks) + LECITHIN (pecah lemak) + ESP (protein).

Semalam dia mesej tiba2. Suruh ajar on weight management. (Alhamdulillah. Dia x judge body aku yang gendut ni. Hahaha) and u know what??? #shakleeeffect yang dia rasa, dia inform, turun 4 kilo!!! 2 bulan turun 4 kilo wey !! Aku yang happy lebih. Biasalah tu !! Haha

Lepas tu, tiba2, ada kawan nak register under dia pulak. Lorrr dulu 'beranak' instant. Now nak 'bercucu' pulak. Bukan main gempak lagi penangan shaklee. Hehehe

#shakleeEffects
#s2families
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/hanaso
Blog : http://hanasoempire.blogspot.com/
HP : 011-24310954 Hana
==================
Produk yang diambil:
1. Alfalfa
2. Lecithin
3. ESP
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan