Rabu, 27 April 2016

Alfalfa dan Vitamin C Shaklee beri kesan terbaik pada kulit dan badan

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR C034
---------------------------
Kalau sebelum ni hana share shaklee effect setahun makan vit C muka jadi putih berseri...haaa tu masa hana jadi customer. Hana x tahu pun shaklee ni ada 29 jenis supplement yang lain!! 

So bila hana selesa dengan Vit C, hana register jadi member. Hana dah mula kenal set kulit. ALFALFA + VIT C. Ouhhh alfalfa untuk detoks. Buang toksin dalam badan.

Hana makan. Nak buang toksin kan.. haaaa dia effect kat jerawat rupanya. Hahaha badanku penuh toksin.  Tapi xpe. Nak cantik punya pasal. Kena consistent. Air kena 300ml paling kurang yer uollss 

So, inilah shaklee effect hana. Makan vit C untuk antioksidan. Mencerah dan mencantikkan kulit. 
Makan alfalfa untuk buang toksin. Kekdah yang betul, alfalfa dulu. Lepas tu vitamin C. Then baru best amek vivix. Ye dok?? Hehehe

#shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/hanaso
Blog : http://hanasoempire.blogspot.com/
HP : 011-24310954 Hana
===================
Produk yang diambil:
1. Vitamin C
2. Alfalfa
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan