Selasa, 15 Mac 2016

Turun 15KG dalam masa 4 bulan dengan slimming set Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR S025
---------------------------
Ehem.. belanja sikit..testimoni SET SLIMMING shaklee yang berjaya turun 15kg dalam mase 4 bulan..
EXCERCISE +HERBLAX+OMEGA GUARD+CINCH SHAKE. Senaman pun tidak setiap hari.. sebab otot kita akan wear and tear dan perlukan mase untuk pulih kembali..

Mari kita tengok macam mane supplement shaklee berjaya menurunkan berat badan suami saya. Ambil makanan sedikit tapi kerap.. biasanye suami jaha akan breakfast dengan CINCH shake.. lepas tu dia akan rase kenyang sampai waktu tengahari..

Makan nasi 1 senduk sahaja+sayur+ikan + buah lebih.
Lepas makan-omega guard 2 biji
Petang- lakukan senaman..kayuh basikal selama 1 jam.. 
Balik dari main basikal jaha buatkan cinch shake untuk dia.. untuk beri tenaga dan protien cinch yang mengandungi luecin bagus untuk pejalkan kembali otot yang lembik.
Makan malam.. no nasi! Sayur+ buah /cereal dan kurma.
Air masak minum lebih+1 biji omega guard.
Sebelum tidur bagi en.asben makan herblax 3 biji untuk membuang lemak yang diikat oleh omega guard. Kempiskan perut dan mencuci usus dia..kulit pun bersih.. tiada lagi bau badan.

Yang penting nak "hug" pun best..rase pejal je otot! rase cam pelok tom cruise plak kan..hari ini sahaja sudah 4 set slimming dibooking.. lets product speak it self!

#shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/najaha.macarthur
Pages : sihat & cantik
Blog : Najotcantex.blogspot.com
Instagram : najahacantex
HP : 019-7000254 Najaha
===================
Produk yang diambil:
1. Herblax
2. Omega Guard
3. Cinch Shake
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan