Ahad, 6 Mac 2016

Milk booster dengan supplement Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR BF012
---------------------------
Ni rezeki untuk baby umar...
Date:25hb ogos
Total:6oz
Time:349pm start and 355pm end session..
Alhamdulillah...

Sy bereksperimen milk booster baru saya dengan vivix dan ostematrix sahaja...Dari hari pertama umat dilahirkan 15 june 2015..saya takde ambil alfalfa langsung untuk milk booster saya...Esp pun saya takde amik hari2...kecuali pada masa awal bersalin hari tu..sebab saya bersalin operation...sebab untuk pulihkan luke perlukan makan  berprotein...

Walaupun saya housewife...saya still pump..powerpumping buat..still consume supplement walau ade yang kata duk rumah je..boleh kot masak benda2 yang khasiat sendiri...Itu tepuk dada tanya seleralah..masing2 ade pendapat masing2...betul tak?

Yang penting...dapat bekalkan umar susu yang berkhasiat dan zat...Dan terbukti...result check up umar:

Umar lahir
Berat:3.5kg
Tinggi:51cm

1 bulan
Berat:4.7kg
Tinggi: 52cm

2 bulan
Berat:5.9kg
Tinggi:59cm

#shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/rahayu.alias.7
HP : 017-6726607 Rahayu
===================
Produk yang diambil:
1. Vivix
2. Ostematrix
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan