Isnin, 7 Mac 2016

Kurus dalam masa 3 bulan dengan set slimming Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR S024
---------------------------
Aku yang dulu bukan lah yang sekarang...Dulu aku TEMBAM..CHUBBY YANG AMAT..sekarang aku sudah SLIM..tapi takdelah slim sangat...setakat 18KG SAHAJA YANG LOSS...

BERMULALAH....alkisah...semuanya sebab dia..dan dialah punca raha kenal SHAKLEE...love u my dear maeisya...thank you dear...Sebelum hamil maeisya...saya sangat lah BERISI orangnya..memang tak padan dengan ketinggian saya..kalau BMI memang obesiti lah...

Gambar yang paling awal tu sebelum saya hamil maeisya tau...serius  saya pun nyampah tengok diri sendiri...Kemudian saya hamil maeisya pada tahun 2011..buat MGTT ke MGGT...alah yang nak check diabetic tu kan...kandungan saya usia 31week..saya kena minum air gula..dan disahkan ade diabetic..bermulalah kerisauan hati...even kena control diet pun kan...tahulah nafsu makan ibu hamil...takdelah sampai kan INSULIN...

After deliver..saya seperti gambar yang DITENGAH tu...kurus sikit lah...sebab masa hamil kan control diet kan..then masa pantang raha consume set pantang+menyusu n BF maeisya secara ekslusif...ia membantu lah menurunkan berat badan saya...

Then..saya NEKAD nak kurus lagi...saya beli #lecithin + #setmenyusushaklee...bulan kedua nya saya add on ESP...hinggalah bulan ketiga....Bulan keempat..tu lah result saya dapat..gambar yang HUJUNG sekali..yang berbaju PINK tu...comel kan...

Dan dari situ lah bermulalah orang tanya saya...makan ape..buat ape...saya just share..dari situ..bila dah ramai beli set slimming ni...saya pass sale pada kak suzi..which now she is my umie...masa ni saya belum join shaklee lagi...so umie pun ajak saya join shaklee..

Sedikit TIPS yang saya boleh share sepanjang saya amalkan #setslimming dan #setmenyusu ni...
Saya TIDAK PERNAH tak makan nasi..hari2 saya makan nasi tau...
Saya TIDAK PERNAH buat senaman berat...
Saya TIDAK PERNAH skip meal...
Nak tahu lagi TIPS???

Meh cari saya dan saya akan share secara details dengan setiap pembelian #setslimmingshaklee...

#shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/rahayu.alias.7
HP : 017-6726607 Rahayu
===================
Produk yang diambil:
1. Lecithin
2. ESP
3. Cinch
4. Omega
5. Alfalfa
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan