Isnin, 29 Februari 2016

Berat turun sebanyak 4 kg dalam 6 minggu dengan set kurus Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR S022
---------------------------
Hai kawan2..ada cerita nak kongsi. Bukan nak nunjuk2 tapi ni sebagai motivasi & semangat untuk semua customer & bakal customer saya yang guna SET CADANGAN KURUS BASIC SHAKLEE. 

Jangan lupa makan supplemen & jaga sikit nafsu makan tu, Insya Allah boleh dapat body anak dara tu balik walaupun bajet sikit je. 

61kg turun 57kg (4kg) in 6 weeks. Kalau ada yang kata "sikit sangat la" "slow sangat la". Jangan give up sebab kita pakai set basic je pastu kita takde masa nak bersenam. Yang paling penting sekali kita tau supplemen yang kita makan ni SELAMAT, SIHAT, TAKDE KESAN SAMPINGAN dan HALAL. Tak guna cantik tapi terlantar sakit. Betul tak kengkawan?  Jangan lupa hantar kat saya gambar korang pulak. OK BYE.

#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/norfaiza.rahmat
HP : 012-6295984 Jaja
===================
Produk yang diambil:
1. Herblax
2. ESP
3. Alfalfa
4. Lecithin
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan