Khamis, 1 Oktober 2015

Cantik dan sihat bermula dari 2 hari penggunaan set Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR C042
---------------------------
Pagi ni saya nak kongsi sedikit testimoni atau pengakuan sahabat saya yang baru mencuba produk Shaklee. Beberapa minggu lepas dia ada bertanyakan saya supplement untuk menjaga kesihatan dan kecantikan..

Jadi saya syorkan Energizing soy-protien (ESP), chewable vita-c plus dan b complex(baru2 ni saya ada kongsi kebaikan vitamin B). Alhamdulillah..baru 2 hari makan dah nampak kesan dia.. Memang betul umi saya cakap dulu, yang jenis buang air besar sekali sehari tu,memang ada masalah kesihatan.

Sanggup ke korang perap 'kotoran' tu seharian dalam perut?huuuu....

Rasa asyik nak ke tandas untuk membuang adalah perkara biasa bagi '1st user'. 2 hingga 3 hari akan hilang rasa tu dan akan maintain membuang 1 atau 2 kali sehari.

Korang tak rasa lagi penangan set kurus bajet shaklee, lechitin Dan herblax..hihihi,,
-Lechitin bertindak sebagai pemecah lemak dalam tubuh kita.
-Herblax bertindak membuang lemak atau toksin dari tubuh kita.

Jadi anda tidak perlu risau.. 100% semulajadi.

#ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/iming.zul
Instagram : zumiey
HP : 013-7563604 Wan Zul
===================
Produk yang diambil:
1.            ESP
2.            Chewable Vitamin C
3.            B Complex
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan