Isnin, 21 September 2015

Vivix bantu buang ketagihan kepada rokok

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR X006
---------------------------
Last month masa promosi vivix, ada perokok tegar meluahkan hasratnya bersungguh2 nak berhenti merokok.

Sebelum ni dia ambil 8-10 batang rokok sehari. Kami pun suggest ambil vivix since vivix ni 'buang' nikotin dlm badan & sihatkan sel2 yg dah rosak akibat asap rokok. Selepas seminggu, dia dah berjaya kurangkan kepada 5 batang rokok sehari! Kadang2 tak sampai pun 5 batang.

Then lepas 3 minggu, kami follow up dia lagi, alhamdulillah. Dah kurang lagi! 3-4 batang rokok je sehari. Lagi pun dia, sekarang dah tak mencari2 sangat rokok. Perlahan2 nak cuba kurangkan kepada 1 batang sampailah buang terus rokok tu dalam hidup dia.

Bonus effect yang dia dapat - badan lebih fit. Alhamdulillah! Kami yang membaca pun terharu. Bergenang air mata kesyukuran. Kami doakan encik berjaya berhenti rokok sepenuhnya! inshaAllah#ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/nurulnadiah.othman
Pages : https://www.facebook.com/positifsihats
Blog : www.positifsihat.com
Instagram : positifsihat
HP : 012-4866659 Nadiah Othman
===================
Produk yang diambil:
1. Vivix
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan