Isnin, 28 September 2015

Ruam pada bayi segera hilang dengan sapuan Herbal Blend

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR K018
---------------------------
Ruam pada baby memang sering berlaku. tak kiralah ruam lampin ke, ruam susu ke, ruam peluh ke. Selalunya baby memang alami masalah ni termasuklah anak Azie sendiri, Haris. Tapi anak Azie sejak dari lahir dah ada ruam. Di muka dan satu badan ada. Sedih tengok anak macam tu.

Azie apa lagi cari lah herbal blend ni. Dah lah herbal blend ni PRODUK 'BERHANTU'. Asal restock je confirm 2, 3 jam lepas tu licin!! Nasiblah dapat beli satu dengan kawan SID ni.

Poslaju sampai je kat rumah, tak menyempat, terus sapu pada badan Haris. Excited terlebih ^^V. Amazingly, dalam beberapa hari, RUAM tu SEMAKIN SURUT!! Ibu mana tak happy bila tengok kulit anak makin elok, makin baik. Azie teruskn sapu sampai lah ruam dah hilang! Happy! Happy!

Sekarang Haris dan 3 bulan lebih dah. Masih lagi guna, tapi bukan lah setiap hari. Hanya guna kalau ada gigitan semut, nyamuk, ruam susu ke. Memang kurang dari seminggu dah surut dan tak berbekas.

Kadang2 Azie guna jugak untuk tumit. Maklumla, dah bersalin ni. Kulit semua kering. InsyaAllah dengan penggunaan konsisten boleh nampak hasil yang kita nak. Memang banyaklah kegunaan herbal blend ni. Untuk RUAM, PARUT, STRETCH MARK, KULIT KERING, PARUT CHICKEN POX dan banyak lagi.

Sebab tu lah herbal blend sangat 'berhantu'. Produk elok memang lah orang nak beli. Tak gitu?? ^^

#ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/nor.sadri
Pages : https://m.facebook.com/profile.php?id=381640785263108&_rdr
Blog : http://cantiksihatmacamazie.blogspot.com/?m=1
Instagram : http://instagram.com/cantik_sihat_byazie/
HP : 0169226510 (sms/whatsapp), 0179007338 (call) Nor Aziah
===================
Produk yang diambil:
1.            Herbal Blend
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan