Isnin, 21 September 2015

Jerawat kecut selepas sapu Herbal Blend semalaman

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR X005
---------------------------
Bila tiba tiba jerawat batu naik, macam-macam home made treatment buat, letak ubat jerawat berhari-hari pun tak kecut , lagi merah ada lah.

Bila letak je herbal blend dekat jerawat yang besar & merah-merah semalaman, pagi dah kecut & tak merah!

Yang penting dah tak sakit nyut nyut kat jerawat tu. Alhamdulillah syukur sangat. Malu sangat bila cakap dengan orang asyik pandang jerawat kite je, pastu rasa tak berkeyakinan diri bila jumpa ramai orang.

Hari ni boleh pegi kerja dengan yakin!
#ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/nurulnadiah.othman
Pages : https://www.facebook.com/positifsihats
Blog : www.positifsihat.com
Instagram : positifsihat
HP : 012-4866659 Nadiah Othman
===================
Produk yang diambil:
1. Herbal Blend
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan