Sabtu, 26 September 2015

Alfalfa dan Vitamin C Shaklee atasi masalah resdung

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR X008
---------------------------
Teringat mula2 terjebak dengan Shaklee..

Mula2 tu tak tahan resdung teruk..dan bibir selalu mengelupas if kerap minum air kosong..
Walaupun jerawat jarang tumbuh kat muka..tapi mungkin faktor keturunan..sebab mak dulu resdung teruk..

Macam2 cara buat untuk hilangkan kurangkan resdung...kali terakhir pergi terapi spa untuk buang resdung...lepas dua 3 hari memang rasa ok..Hidung dah tak rasa gatal..mata telinga pun dah tak rasa merayap gatal..

Lepas seminggu rasa lagi teruk..hidung rasa nak cabut..mata makin kabur..Tapi....Alhamdulillah dikenalkan dengan product Shaklee oleh Mimi Farhana..so saya pon ambik set resdung (Alfalfa+vita C) B complex tak ambik lagi..sebab time tu fulus tengah kurang..
  
Apa yang magik..apa yang hebatt..apa yang terbaikk!! Alhamdulillah tak sampai seminggu consume..dah tak rasa gatal2 hidung..mata makin ok..yang best seafood boleh makan sesuka hati..masalah keputihan ke..kulit kering..semua beres..malah kulit muka makin cantik..

Maka bermulalah keyakinan terhadap product Shaklee..sedikit demi sedikit mencuba product shaklee..sambil berbisness untuk menambah pendapatan...

Alhamdulillah..setelah setahun lebih terjebak..memang saya yakin supplement terbaik setakat ni adalah Shaklee...

#ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/ieiy.sweetheart
Pages : https://www.facebook.com/pages/E-Sweetheart-Supplements/475121009222919
Instagram : eiey_sweetheart
Twitter : @EieySweetheart
HP : 012-2492123 Eiey Habibah
===================
Produk yang diambil:
1. Alfalfa
2. Vitamin C
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan