Ahad, 30 Ogos 2015

Penyakit Tibi tak halang selera makan dan bertenaga sejak amalkan supplement Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR X003
---------------------------
My customer suspect TIBI..and also pesakit G6PD..

After 4 month++ batuk, demam non-stop, asthma bergilir2, finally after beberapa kali cek kt klinik n hospital baru dpt detect ade symptom Tibi..dan kalau tak semua cakap takde masalah..everything ok..

Then selera makan hilang, badan makin lemah, makin susut, sample kahak pun dah ambil dan tested..positive..

Dapat 6 jenis ubat hospital, makan sampai nak muntah cause banyak sangat kan, siap ade buku ubat, untuk catatan waktu makan..ubat2 tu untuk avoid kuman membiak..

Alhamdulillah after a few weeks kuman makin kurang..tapi berat badan still tak naik, badan lemah dan takde selera makan..makin kurus k..

Dalam masa yang sama presenting him ESP dan PD, 2 kali sehari..after 3 weeks, dah nampak perubahan..Kembali bertenaga, selera makan bertambah dan bertenaga..badan pun dah naik beratnya..sampai laa arini..alhamdulillah..dah boleh senyum dan mampu bangun sendiri..

ESP kaya dengan protein soya dan PD pemberi tenaga berterusan..alhamdulillah.. sekarang dah tambah ambil vivix pulak..semoga semakin sihat dan bertenaga bersama Shaklee..
 #ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/norjuzaila
Pages : My Healthy Empire
Blog : www.myhealthyempire.com
HP : 012-2775149 Juzaila
==================
Produk yang diambil:
1. ESP
2. Performance Drink
3. Vivix
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan