Ahad, 2 Ogos 2015

Parut melecur hilang hanya dalam 3 hari dengan Herbal Blend dan Vita E

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR K015
---------------------------
[MELECUR]

Gambar bawah ni tangan anak saya kene panas. Terpegang lilin tak silap saya masa tahun lepas...

Menangis meraung jugak la syamil..huhu...saya tak fikir panjang..memang sapu vita e dan herbal blend 3 hari berturut2...

3 hari ye...kesan dah hilang macam tak ada ape2...

Sebab tu saya ni suka make sure herbal blend and vitamin e ada kat rumah ICE. terbaru ni anak kene ekzema pun dah makin baik dengan herbal blend...

Nikmat mana yang hendak kita dustakan ye tak??

 #ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/rehana.nurulamin?fref=photo
Pages : www.facebook.com/Rehanswardrobe
Blog : www.rehanswardrobe.blogspot.com
HP : 012-2319979 Rehana
==================
Produk yang diambil:
1. Herbal Blend
2. Vita E
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan