Jumaat, 28 Ogos 2015

Migrain tak menyerang lagi dengan amalkan B Complex dan Ostematrix

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR X002
---------------------------
💆 MIGRAIN sangat sinonim dengan myself k..2-3 kali seminggu datang melawat..it's Normal dear..

💆 Then try consume B complex dan ostematrix daily..2 Biji ostematrix dan 1 Biji Bcomplex pagi..2 biji ostematrix malam..boleh je nak makan terus 4 biji, tapi banyak sangat, takut keluar semua semula pulak kan..so makan ikut kemampuan..hehehe..

💆 After a week..alhamdulillah..2nd week..alhamdulilah..3rd week alhamdulillah..4th week..alhamdulillah..5th week, migrain datang melawat..so far bonus for me sebab lepas sebulan baru sakit kan..tetap bersyukur..say NO to panadol k..time sakit tu just amik 2 biji b complex dan tidur..selamat..advice dari rakan2 Shaklee ku..

💆 Arini..selepas 2 bulan++, alhamdulillah..dah tak datang menyerang..bersyukur sangat-sangat sebab memang tak jadi kerja kalau migrain kan..siapa-siapa mangsa migrain confirm faham sangat2 kan..

💆 Yup..kita hanya mencuba dan berikhtiar..Allah yang tentukan segalanya..Thanks to Allah..

💆 Ape effect b complex ek??hehehe..
Ada Acid folic kan..hahaha..Nak tau details pm k..memang bersyukur sangat2..dapat sihat dan dapat berita baik...kire bonus la kan..hehehe..
 #ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/norjuzaila
Pages : My Healthy Empire
Blog : www.myhealthyempire.com
HP : 012-2775149 Juzaila
==================
Produk yang diambil:
1. B Complex
2. Ostematrix
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan