Rabu, 5 Ogos 2015

Kulit cerah dan tona sekata dengan cepat sejak amalkan Vivix

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR C029
---------------------------
Bertalu talu WhatsApp dari kengkawan tanya soalan paling femes harini.

"VIVIX tu rasa dia camne? Best ke?"

Jawapannyaaaa...ialah....Of coz BEST! Rasa cam mix berry anggur. Kadang kadang rasa cam Ribena pun ye jugak. Sebab tu tak kisah makan camtu je. Ada certain orang campurkan sesudu VIVIX dalam air masak. Naddy lagi suka telan camtu je. Huhu

"Berapa lama tahan??"

Kalau ikut pengambilan sesudu kecil sehari VIVIX sebotol boleh tahan 2 bulan. Aum aum!

"Sure ke elok untuk badan?"

Of cozzzzz la. Supplement berkualiti kot. Plus Naddy dah cuba dulu before sharing ngan uols. Lepas start consume VIVIX, badan rasa segar semacam tau. Takde lesu lesu badan. Plus tona kulit bertambah sekata and cerah dengan cepat! Lagi cepat effect dari #ESP (but still my favorite gak!)..Kalau agak tak berkesan I takmau share ngan korangg tauu. And ada banyak testimonials customer yg ade penyakit kronik macam stroke and kencing manis dah dapat result yang memberangsangkan lepas amalkan Vivix tau..

Ape lagi. Rugi sape pikir panjang..bek try dulu
 #ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/nurul.amzar?fref=photo
Instagram : naddykinsella_supplements
HP : 012-6456409 Nurul Nadia Amzar
==================
Produk yang diambil:
1. Vivix
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan