Sabtu, 1 Ogos 2015

Herbal Blend bantu rawat eczema secara luaran

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR K014
---------------------------
Nak share experience sendiri merawat ekzema Ahnaf secara luaran.

Asasnya, Ahnaf mengalami ekzema dari umur 3 bulan lagi. So, macam2 krim dah guna untuk lembapkan kulit, tapi tak jadi. Daripada yang natural macam minyak kelapa, minyak zaitun, moogoo sampai la yang ada steroid. Yang steroid tu sebab pharmacist tu tipu cakap krim tu takda steroid. 

Jadi bila herbal blend shaklee ada stok, angkut 3 tiub. Sapu setiap kali lepas mandikan dia, tanpa lap dulu badan. Alhamdulillah, hasil macam dalam gambar bawah dan kanan tu. Time frame tak rekod, tapi guna 2 tiub herbal blend. Sapu setiap kali tukar lampin. Oh, yang hitam tompok di betis kanan tu tanda lahir dan bekas parut sikit. Plus Ahnaf ada garu2 jugak sebab ibu lambat potong kuku. Warna kulit Ahnaf memang tak sekata, kena tengok depan2 baru nampak clear. After effect dari rawatan phototheraphy masa newborn dulu.

Apapun, rasa syukur sangat sebab Ahnaf dah tak menggaru2 tiap malam sebelum tidur. Nak tidurkan dia pun susah. Ibu masih sapukan Herbal Blend sebagai lotion harian Ahnaf. Kulit Ahnaf pun makin lembut, macam kulit baby. Herbal Blend memang krim ajaib yang berhantu. Cuma, ekzema ni kata doktor tak ada ubat yang boleh sembuhkan. Kena kawal punca ekzema, baru kurang naik rashes. Ahnaf mewarisi ekzema dari ibu, jadi memang kena standby rashes naik balik bila2 masa je.

 #ShakleeEffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/berita.gembira
Pages : www.facebook.com/jom.sihat.berjemaah
Blog : www.busyramansor.blogspot.com
Instagram : busyra87
HP : 013-2227162 Busyra Mansor
==================
Produk yang diambil:
1. Herbal Blend
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan