Rabu, 22 Julai 2015

Susu mencurah-curah meriah dengan ESP

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR BF009
---------------------------

Antara Dalam banyak-banyak produk,ESP laaaa yang paling yong sukaaa. Sebab ??

Reason utama yong beli ESP ni sebab tergoda dengan iklan menyatakan ianya adalah BEST SELLER SHAKLEE..apa laaa yang menarik sangat, sana sini orang oder..katanya untuk cantik la, milk booster la, untuk diet la..haishhhh..Lama-lama terjebak la mengoder dekat Nurul Afifah Abdullah

Anak pun dah lebih kurang 7 bulan.. Lepas 2 kali minum ESP, mula la rasa cik B semacam ja bila pi sekolah..Balik rumah menyusu si kecik meriah semacam ja, sambil menyusu yang satu lagi mencurah (yang dah jadi mak mesti faham..sori ayat takleh nak telus sangat!!)

Happy sangat!!! Still sampai hari ni masih ada rezeki untuk siti zubaidah menyusu even tak fully breastfeeding! Syukur ya Allah~
So,kalau korang berniat nak susukan si manja anda,semangat + ikhtiar mesti ada..jangan mengalah okey!

Psssttt.. kulit muka pon makin sempoi! Mak tegur makin gebu..haip haipp. Tak caya?? Nah..testimoni bergambar!

#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/yong.norliza
Pages : https://www.facebook.com/pages/Mommy-Lizz-Health-and-Beauty-Care/1409170699298987
Instagram : http://instagram.com/yong_mommylizz/
HP : 019-2638675 Norliza Othman
==================
Produk yang diambil:
1. ESP
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan