Selasa, 21 Julai 2015

Susu makin pekat anak pun tidur lena dengan mengamalkan Alfalfa dan ESP

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR BF008
---------------------------
#shakleeeffect : kagum dengan semangat seorang ibu

Antara ramai-ramai customer saya yang ada, yang ini paling saya kagum! Mengapa?

Kerana beliau begitu bersungguh-sungguh untuk menyusukan anak keduanya dengan susu badan. Anak yang sulung prolong jaundice, balik dari hospital susu dah merudum. Zaman tu pula masih kurang pendedahan mengenai pengambilan suplimen, medium facebook, Instagram pon masih asing!

Maka,hanya sekadar itu penyusuan untuk anak sulung. Saya kenal dengan kakak ni melalui Instagram. Sungguh, media sosial dapat membantu saya membantu insan lain yang memerlukan!
Syukur pada Allah bila dapat feedback positif selepas dia amalkan alfalfa & esp. Susu makin pekat, anak pun tidur lena! Lebih membanggakan si ibu, dapat memberikan penyusuan exclusive sepanjang tempoh berpantang. Means tak campur dengan susu formula okeyy!

Calang-calang orang tak mampu wooo..tambah pula dengan letih, insan sekeliling memperleceh usaha penyusuan or even yang tolong belikan susu formula! Jadi, ibu-ibu yang berniat nak susukan si manja secara exclusive, jangan malu, jangan segan. Saya bersedia untuk membantu anda. Yang penting anda bersedia untuk berusaha bersungguh-sungguh dan tidak berputus asa!

#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/yong.norliza
Pages : https://www.facebook.com/pages/Mommy-Lizz-Health-and-Beauty-Care/1409170699298987
Instagram : http://instagram.com/yong_mommylizz/
HP : 019-2638675 Norliza Othman
==================
Produk yang diambil:
1. Alfalfa
2. ESP
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan