Sabtu, 18 Julai 2015

Stok susu bertambah selepas amalkan Alfalfa dan ESP

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR BF007
---------------------------
Another #shakleeeffect!

Feedback daripada customer yang amalkan #alfalfa dan #esp sebagai #milkbooster. Untuk pengetahuan, dia ada baby boy 2 orang. KEMBAR OKEYY!! Memang teruja bila stock susu bertambah untuk anak2 tersayang. Excited asyik ingat nak makan supplement ja..hehee..kemainnn. Part paling best, muka pun makin cun sebab jerawat dah makin hilang.

Kan dah kata, shaklee always give you more..nak susu meriah, dapat extra muka cun..siapa la yang tak jatuh hati..bukan setakat 2 in 1, malah sampai 10 in 1 pun adoo..mana tak nya, dapat sihat, kulit cantik, suami puji ehem ehem, jerawat resdung makin kurang, badan bertenaga, kesihatan tip top..alahaiiii ruginya kalau korang tak ambil peluang untuk sihatkan diri!

Serius tumpang seronok dapat bantu orang lain. Sebab, hanya ibu yang faham apa perasaan bila dapat susukan anak dengan susu sendiri tauuuuuu!

Amacam,tak jeles keeee?

#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/yong.norliza
Pages : https://www.facebook.com/pages/Mommy-Lizz-Health-and-Beauty-Care/1409170699298987
Instagram : http://instagram.com/yong_mommylizz/
HP : 019-2638675 Norliza Othman
==================
Produk yang diambil:
1. Alfalfa
2. ESP
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan