Ahad, 12 Julai 2015

Ostematrix bantu hilang sakit senggugut

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR PP002
---------------------------

Ada ke perempuan yang suka senggugut bila datang period? Kalau ada, Naddy nak buat squad squad tabik hormat! Hehe

Tak suka senggugut! Naddy 1st time start senggugut masa kat matrix. Gileee.. Memang tak boleh bangun pergi lecture, merengkot dalam comforter atas katil, tuam perut ngan air panas kat bahagian bawah perut. SEHARIAN kadang-kadang sampai hari kedua. Tak boleh makan, tak boleh kena sejuk. Aiyoo seksa MashaAllah tuhan je yang tau. Senggugut berterusan sampai masuk U. Siap masa orientasi, tengah jalan depan bangunan BHEP tetiba perut cramp takleh jalan sebab SENGGUGUT! Memang terjelepuk duduk kat sebelah kedai buku. Sampaikan tak tahan sangat suruh Amanda cakap kat sorang senior lelaki naik motor suruh hantar balik kolej. Hahahahaah memalukan! Nasib baik Amanda still waras lagi cakap "woi kau gilerr?" Hihi

Berlarutan jugak la senggugut Naddy sampailah mengadu kat Mak. Mak suruh minum susu panas. Naddy tak suka susu, tapi paksa jugak minum. Susu Everyday je yang tekak boleh terima. And period pain memang much better.

Tapi Naddy ni memang pemalas nak bancuh. Kalau boleh avoid susu plain...and sengugut datang balik...sedih 

Sampailah start makan #ostematrix. Terasa betuuuuuuuul perbezaan masa period. Secara jujur and ikhlas, setiap malam memang tak skip ambil #kalsium ni..bulan ni period paling best. Memang langsung takde senggugut even sikit. Legaaa alhamdulillah sangat2... And Naddy perasan cramp2 kaki time tidur pun dah jaranggg sangat jadi. Kalau dulu time hujan confirm kaki cramp mase tidur. Now dah takdee..legaaaa..tidur nyenyakk..badan segar..memang macam minum susu khasiat #osstematrixx ni!!

Tula my sharing untuk hari ni. Naddy really lovee jatuh CINTA pandang pertama la dengan #Ostematrix.. Antara supplement Shaklee yang sangat konfidennya Naddy suggest kat customer..he he

#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/nurul.amzar?fref=photo
Instagram : naddykinsella_supplements
HP : 012-6456409 Nadiah Amzar
==================
Produk yang diambil:
1. Ostematrix
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan