Isnin, 20 Julai 2015

Kulit muka smooth dan glowing sejak consume GLA dan Collagen Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR C029
---------------------------
Siapa tak berani terima penangan jadi glowing jangan baca naaaa...
Penangan collagen and gla complex!!!

Dari customer saya yang sangat sukakan perubahan lepas amik gla dan collagen. Anda tahu tak kalau gla complex dan collagen diambil bersama jadi ape?

Jadi ape?

Jadi ape?

Kulit jadi too smooth and glowing. Tak percaya pergi tanya orang yang dah consume..Jadi flawless. Super glowing. Pimples free. 24 jam nak pegang kulit muka je..

Over? 

Ramai yang buat macam tu. Kalau sorang memang lah over. Kalau beratus pun kasi testimoni gitu nak kata over? I think its more than normal.

Undeniable of #shakleeeffect

#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/rehana.nurulamin?fref=photo
Pages : www.facebook.com/Rehanswardrobe
Blog : www.rehanswardrobe.blogspot.com
HP : 012-2319979 Rehana
==================
Produk yang diambil:
1. GLA
2. Collagen Powder
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan