Khamis, 16 Julai 2015

Kulit makan elok dan tak berminyak dengan mengamalkan ESP dan Vita C

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR C026
---------------------------
Dari awal2 lagi kulit memang problem, awal tue maksudnya dari remaja2 lagi. Hew3x.
jerawat tak pernah stop naik, sedih tengok muka sendiri, pun ramai ja orang tegur, 
'Jangan picit2 nanti hitam parut'
'Awat muka kakak macam tue?'
'Banyaknya jerawat hang!'

Tak kurang yang pandang semacam ja, sedih bebenor rasa hati. Down ja selalu. Tambah lagi bila pi kenduri, muka kawan2 licin ja. T.T

Selepas ambil GLA COMPLEX,  atas sebab kesihatan lain, secara tak sengaja, kulit muka makin ok. Ok kat sini means NAMPAK perubahan. Makin bersih. Tanya kak ayu gojesh. Sy punya distributor, dia kata cuba consume ESP DAN VITA C.

Nah kauuu... Alhamdulillah. dengan izin Allah. Elok dah kulit.  Hew3x. Gumbira rasa hati kulit makin ok, berminyak pun tak.  Sebab tue suka shaklee ni dan share dengan semua. Kalau tak ok sapa nak share. Jimat pun jimat.

#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/ainie.jasmi
Blog : www.vitajasmine.com
HP : 014-9436087/017-9713182 Ainie Jasmi
==================
Produk yang diambil:
1. ESP
2. Vitamin C
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan