Selasa, 23 Jun 2015

Tak perlu pakai cermin mata lagi untuk membaca!

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR N001
---------------------------
Testimoni ibu tersayang bersama Carotomax Shaklee 

Baru-baru ni mak ada cakap yang matanye nak kena laser sebab ada masalah mata. Jadi saya pun belikan la Carotomax untuk mak. Sebab mak memang tak nak kena laser2 tu. Kebetulan pulak mak kalau nak baca surat khabar mesti kena pakai cermin mata, kalau tak memang tak nampak la..

Mak makan Carotomax tak sampai sebulan lagi pun. Tiba2 mak bagitau kata bagus la yang dia mkn ni.. 
tak yah pakai cermin mata dah masa nak baca. Saya pun terkejut. Ehhh biar betul cepatnyeee.. tapi Alhamdulillah la, Carotomax 
sesuai utk mak.

Lepas tu baru2 ni juga 1 family saya kena sakit mata.. berjangkit dengan adik yang study kat MRSM. 
Dia balik rumah so 1 rumah jangkit sakit mata tu, termasuk la baby boy saya yang baru umur setahun lebih.. paling2 ajaibbb nyeee, mak saya sorang yang tak kena.. pastu mak saya dalam nada melawak, dia cakap ni mesti sebab dia makan Shaklee yang mata ni sebab tu mata 
dia tak kena jangkit. Hihi..

Tapi apa pun syukur Alhamdulillah, memang nampak kesan positive mak makan #Carotomax ni.. tentang mata yang nak kena laser tu, kena tunggu next appointment dengan pakar. Harap2 tak la kena laser tu ye.. Amin..
#ShakleeEffect
#S2UFamilies
#S2United#shakleeEffects
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/liyana.syaheerah.3
Pages : https://www.facebook.com/pages/Mummy-Darwisy-Vita-Health-Shoppe/585040374875110
HP : 014-7452975 Liyana Syaheerah
==================
Produk yang diambil:
1. Carotomax
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan