Ahad, 14 Jun 2015

Masalah senggugut hilang, kulit cerah gebu dengan shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR PP001
---------------------------
Ini picture adik Dya yang bongsu...pic sebelum dan selepas dia consume shaklee...Adik dya berumur 19 tahun..simptom period pain yang sangat teruk..setiap bulan memang parah..sengsara akibat senggugut ni....dia masih belajar..mak memang risau setiap kali period kalau kene sama hari adik dya exam..

Alhamdulillah..sejak kenal shaklee...adik Dya dah tak kenal period pain...dan tengok la kulit dia tu..cerah giler..dah tak kusam macam dulu..

Ape yang adik dya consume secara konsisten??
GLA untuk bantu stabilkn hormon dan masalah senggugut 
Omega untuk tajamkan minda.. ( banyak menghafal..student law )
ESP jadi minuman instant pagi pagi sebelum adik dya ke kelas

Manfaat yang dia dapat lepas consume shaklee secara konsisten
1. no more period pain
2. dah takde gastrik
3. kulit dah tak kusam..gebu..cerah..pink2
4. mudah menghafal dan sangat fokus dalam pelajaran

Siapa lagi yang mahukan shaklee effect ni...??
Dya bole bantu....insyaallah

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/collectiondya
Blog : www.dyakhadeeja.com
Instagram : Dya_Khadeeja
HP : 019-6898396 Dya Khadeeja
==================
Produk yang diambil:
1. GLA
2. Omega
3. ESP
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan