Khamis, 11 Jun 2015

Hilang masalah sembelit teruk dengan Shaklee

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR I001
---------------------------
Bagi yang dah kenal yana, tau kan yana kerja apa. Bagi yang x tau lagi, yana kerja private klinik.. ok nak cita, pas bersalin baby first aritu, yana memang ada masalah sembelit teruk. Ya Allah seksanya. So yana kerja klinik, yana boleh senang2 je ambil ubat lawas buang air besar,  free je kalau ambik kat tempat kerja sendiri. 

Tapi kenapa yana ambik shaklee Ostematrix, kenapa yana nak ambil yang kena bayar dari yang free?? SEBAB yana nak secara semulajadi. Yana nak vitamin.  Bukan UBAT. Shaklee memang dah sah2 100% semulajadi. Malam sebelum tidur makan 4 biji, esok confirm2 membuang.

No chemical.. ubat jika kita makan secara continuously memang akan effect pada buah pinggang kita. Supplement jika kita makan secara berterusan tiada effect apa2 malah kita akan bertambah sihat untuk jangka masa yang panjang. (di akui sendiri oleh DR. MOHD MAHAYUDIN, majikan yana) .. 

Kat klinik dah macam2 jenis vitamin C juga ada tapi kenapa yana makan yang kena beli dari yang free?? Jawapannya sama macam kat atas. I want 100% natural and safe.

Sekian perkongsian saya. I'm falling in love with Ostematrix.
#ShakleeEffect
#S2UFamilies
#S2uUnite

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/liyana.syaheerah.3
Pages : https://www.facebook.com/pages/Mummy-Darwisy-Vita-Health-Shoppe/585040374875110
HP : 014-7452975 Liyana Syaheerah
==================
Produk yang diambil:
1. Ostematrix
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan