Isnin, 22 Jun 2015

Berpuasa dengan vivix semasa sahur untuk kesan terbaik

Assalamualaikum wbt



KISAH BENAR D004
---------------------------
Eksperimen diri » VIVIX buat puasa saya bermakna!

Selama ni saya ambil vivix utk tujuan pemulihan sel..maka..sy prefer ambil vivix malam sebelum tidur..Sebab oyun kan memang ada alahan..so kadang-kadang naik jerawat..tu yang prefer amek vivix malam untuk pemulihan jerawat tu..

Puasa-puasa ni..Saya stop ambil vivix kunun-kunun takut kehausan..hahah..(takut sebelum kena!) Tapi..Disebabkan bulan ni promo vivix, tiba-tiba rasa nak try ambil vivix waktu sahur plak..Hihi..

Amazingly! Memang best! Kena niat nak ambil vivix utk TENAGA!  Alhamdulillah..pagi ramadan tu tak rasa lemau langsung!

******************
Fakta:
Resveratrol dalam vivix adalah 10x ganda daripada khasiat resveratrol sources lain..Ia berfungsi untuk membantu mitokondria dalam sel menjana tenaga! Jika mitokondria banyak..maka..lebih banyak tenaga dapat dihasilkan!

No wonder la kalau saya dapat rasai kelainannya!

Memang sangat baik untuk mereka yang diabetes (hyperglisemia)..yang darah tinggi..yang darah rendah..untuk penghasilan tenaga mereka...

Eh..kenapa orang diabetes sesuai untuk ambil Vivix ye?
Sebab..mereka mudah mengalami penurunan aras gula yang boleh menyebabkan keadaan hypoglisemia yang lebih bahaya kesannya seperti menggigil, pengsan & koma akibat ketiadaan tenaga yang dihasilkan oleh mitokondria..

Eh..memang menakutkan sebab oyun pernah tengok kesan hypo kat seorang pakcik ni..mata boleh terus tak nampak seketika! Lepas ni boleh lah oyun nak konsistan ambil vivix time sahur..memang best effect dia!

Kita ni kan..kalau berpuasa..tak mahulah sekadar dapat penat & lapar semata-mata kan..nak gak kumpul pahala banyak-banyak..Sebab tu oyun sangat-sangat suggestkan vivix ni kepada warga emas yang nak berpuasa dengan bertenaga untuk beribadah...untuk ibu menyusu...untuk mereka yang workaholic..

Apa lagiii! Joooommm!
#shakleeEffects
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/oyun.ayuney
Pages : https://www.facebook.com/EymanAyuneyNatureshoppe
Blog : www.eymanayuney.com
HP : 019-2680649 Oyun
==================
Produk yang diambil:
1. Vivix
===================



0 ulasan:

Catat Ulasan