Khamis, 9 April 2015

NAURAH DAH HILANG SEMBELIT SEJAK MENGGUNAKAN SHAKLEE


KISAH BENAR K010
---------------------------
Produk shaklee ni bukan untuk saya seorang je..abis 1 family saya shaklee kan..
suami..mak abah..mertua..dan anak2.. ekslusif gitu..1 family boleh consume..sbb ia SELAMAT & SEMULAJADI..

2012
Naurah anak sulung saya yang usia 5 tahun memang jenis susah nak makan..cerewet makan...sembelit semua ada...risau sangat sebab sampai najis berdarah...paling saya takut bila duk imagine kalau2 dia kne infection kt usus ke..kanser ke(nauzubillah..) tak ke haru! ada tau yg sembelit2, tup2 Doc bgtau kanser usus..tak ke haru kalau dah terlewat amek tindakan..dahlah kurus kering.. sedih sangat kalau tengok naurah yang takmo makan tu..

2014
stil cerewet makan..tapi..atleast dia dah nak makan nasi..sampai ke tgh malam pun minta nasi!
yang paling sy bersyukur..dia dah tak sembelit dah! dah takde berdarah dah..phewww mmg lega!
syukur..allahukbar..

sekarang Meal shakes+ Omega guard + Nutriferon mmg jadi kawan baik naurah lah!
lega...^__^
luv this #shakleeEffects!
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/oyun.ayuney
Pages : https://www.facebook.com/EymanAyuneyNatureshoppe
HP : 0192680649 (Oyun)
==================
Produk yang diambil:
1.            Mealshakes
2.            Omega guard
3.            Nutriferon
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan