Khamis, 9 April 2015

MUKA, KULIT, RAMBUT CANTIK DENGAN SHAKLEE!


KISAH BENAR C014
---------------------------
Assalamualaikum wbt...
Malam ni sy nk share 1 story #shakleeEffects daripada bekas students sy sendiri...
no editing..tapi takleh nak tunjuk muka sebab empunya badan tak beri..dia pw sendiri ke saya sebab segaaannn banget nk share gambar muka..

tapi...setakat ni, walaupun masih students uni, dia dah repeat oder 3x set suplimen kecantikan shaklee...

yang bagusnya bagi oyun, untung amek suplimen ni sebab muka akan naturally looks gojes without mekap..hihi..bukan oyun sorang je rasa gtu..ramai lagi yg rasa gtu...
untuk orang2 yg nak kulit moist tak berminyak dan kurang jerawat, moh baca #shakleeEffects ni!

*******************

"Salam teacher. Nah.. ni testimoni dari saye sendiri. Sebenarnye dah lame nak share. Tapi segan. Hehe. Sebelum sy consume ESP, kulit kaki mmg kering sgt2 n rambut pun selalu kering. Tapi, lepas minum sekali je, wahhh!! Terus dpt effect die. 😙 selame ni try pakai losyen, kononnye nak bagi kulit lembut gitu. But no effect. N now, kulit sy dah jadi mcm kulit baby after consuming ESP setiap hari. Lembut je. rambut pun dah tak menggerbang lagi. "

"Next, testimoni untuk set kecantikan pulak. Sy amik vit C, E, B-complex n ESP. Muka sy ni, kalau tak dijage, mmg cepat je jerawat naik. Muka berminyak apetah lagi. So, lepas consume set kecantikan drpd shaklee, jerawat tu alhamdulillah. Makin surut. Kalau tumbuh pun, takkisah. Sbb shaklee kan ade! Hehe. Muke pun kurang berminyak n lembab2 gitu.  Cume sekarang ni, kena bersabar lagi untuk dptkan kesan yg maksimum."

*************************

haaaa...gituu...
syiok kannn?
apa yg beliau rasai, sy dah rasa!
happy sharing #shakleeEffects!

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/oyun.ayuney
Pages : https://www.facebook.com/EymanAyuneyNatureshoppe
HP : 0192680649 (Oyun)
==================
Produk yang diambil:
1. ESP
2. Vitamin C
3. Vitamin E
4. B Complex
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan