Rabu, 15 April 2015

KULIT TAK SUNBURN LAGI MALAH SEMAKIN GLOWING!

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR C016
---------------------------
One of my best friend saya namakan sebagai E tetiba ajak lunch sama. Saya pun takde hal lah jom sahaja.
Rupa-rupanya dia nak mengadu yang kulit dia sunburn sebab mandi water park dgn family.
Masalahnya kurang sebulan je lagi dia nak kawin, macam mana ni?
Disebabkan saya merupakan pencinta tegar Shaklee, supplemen Shaklee sentiasa ada dalam kereta saya.
Makanya, saya kata pada E cuba ko makan Vitamin C Shaklee aku ni dulu. E pun bersetuju. 
Dalam dua minggu macam tu lepas kami berjumpa, E whatsapp gambar2 selfie dia dan dia sangat teruja.
Kulit wajah dia bukan sahaja kembali pada asal malah lebih glowing. Barulah best nak bersanding kan. 
Bila saya tanya pada E macam mana amalkan Vitamin C Shaklee? Dia kata seminggu pertama dia mengalami healing crisis yg sangat teruk.
Kulit mengelupas jerawat pun naik luar biasa tapi E senyap je tak macam customer2 Shaklee saya yg lain bila healing crisis menggelabah semacam.
Dia tahu yg itu adalah healing crisis dan berkat kesabaran, dia dapat hasil yg diidamkan. Alhamdulillah. 
#ShakleeEffects
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/mazlila.mazelan
Pages : Glam_feverever
Blog : gojessihatdanvogue.blogspot.com
Instagram : @maz_lila
Twitter : @misslela
HP : 010 2422790 (Mazlila) 
==================
Produk yang diambil:
1. Vitamin C
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan