Rabu, 15 April 2015

KULIT LEBIH LEMBUT DAN SEGAR SENTIASA DENGAN SHAKLEE

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR C017
---------------------------
Ini testimoni saya sendiri mengambil SET KECANTIKAN KULIT .
Saya mula mengalami masalah ketidakstabilan hormon sejak lepas nikah. Bila saya dah hamil anak pertama,
masalah semakin teruk sampaikan students saya tanya "teacher, teacher kene chicken pox ke". Habis muka cun saya jdk berkawah2..benjol2..hitam2.
Saya ingtkan lepas bersalin semuanya akan kembali normal. Tp tak..semakin teruk ada la. Dengan suami pun saya naik segan. Masa ni tak kenal shaklee.
(Gambar 1)
Lepas bersalin anak no 2, dalam pantang, baru saya kenal shaklee. Sy ambil set berpantang shaklee..set lengkap. Saya perasan perubahan. 
Then saya ambil alfalfa..mula2 terkejut tgk lg bnyk jerawat keluar. Lepas diterangkan oleh kak suzie ttg healing crisis..sy continue ambil.
1. saya ambil alfalfa selama 2 bulan. bagi keluar semua jerawat. Jerawat keluar habis n mula surut. Tinggal la parut2 je macam kesan demam campak. penuh 1 muka. (Gambar 2)
2. lepas tu sy ambil VIT E + ESP + B complex + VIT C (2 ni mmg sy ambil sejak dlm pantang lg). Masa ambil ni, parut mula hilang. (Gambar 3)
3. then bila parut dah kurang sangat, saya tambah COLLAGEN. kulit lebih lembut n nampak segar sentiasa. (Gambar 4)
Harap testimoni ni dapat membantu semua Melariskan jualan set kulit bulan ni..
#ShakleeEffects
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/hafidah.mohideen
Pages : https://www.facebook.com/naturallyhealthyNbeautiful?ref=hl
Blog : http://fidahpeacemaker.blogspot.com/
HP : 019-2612786 (Hafidah) 
==================
Produk yang diambil:
1. Alfalfa
2. Vitamin E
3. Vitamin C
4. B Complex
5. ESP
6. Collagen
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan