Ahad, 26 April 2015

KULIT CERAH DAN TAK KUSAM!

Assalamualaikum wbt



KISAH BENAR C020
---------------------------
Kawan #uitm masa zaman belajar 2006- 2009 dulu, whatsapp nad , tanya khabar. Ralit-ralit sembang (nampak di situ cerita char keow tiau. hihi),
dia pun bagitau selalu baca sharing nad kat FB pasal shaklee. Terlanjur sembang2, dia tanya vitamin apa yang sesuai untuk kulit dia yang berminyak di Tzone & kusam.

Nad suggest ambil energising soy protein (esp) & vitamin C. Dalam sebulan, nad tanya feedback dia, dia sangat excited & puas hati dengan kulitnya.
Dah cerah & tak kusam dah, sampaikan mak dia pun puji!

Bukan tu je, kalau dulu kami dah lost contact. Sekarang ni boleh dikatakan every 1-2 week mesti tanya khabar. 'Kami buddy! Takkan terpisah' hehe.
Alhamdulillah. Semoga silaturahim yang terjalin semula ni berkekalan sampai ke jannah.

#shakleeeffect 
#s2ufamilies 
#s2united 
#positifsihat  
#friendship

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/nurulnadiah.othman
Pages : https://www.facebook.com/positifsihats
Blog : www.positifsihat.com
Instagram : positifsihat
HP : 0124866659 Nadiah Othman 
==================
Produk yang diambil:
1. ESP
2. Vitamin C
===================



0 ulasan:

Catat Ulasan