Isnin, 6 April 2015

KISAH MAMA DAN SHAKLEE

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR P004
---------------------------
KISAH MAMA DAN SHAKLEE

Sejak pencen, mama saya mula sakit sakit badan, sendi dan lutut. Rasa malas-malas, asyik nak rehat selalu. 

Kalau sewaktu muda, mama suka lakukan aktiviti berkebun, bersiar-siar, tapi setelah meningkat usia, mama senang letih.

Bila mama tengok saya pakai supplemen Shaklee, dia pun nak jugak! Mama start dengan Ostematrix, Vitalea dan Vivix.

Kini mama hampir menjangkau 60 tahun umurnya. Sekarang, mama lebih cergas, badan dah tak lenguh-lenguh, lutut, pinggang dan sendi tak sakit. Kalau bangun pagi, mama rasa fresh je gitu.

Mama semakin aktif dan kembali melakukan aktiviti-aktiviti yang ditinggalkan dahulu. Mama dah boleh berkebun semula. Lepas ni nak beri try mama GLA Complex dan Collagen Powder pulak.
#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/HafezZahruddin
Blog : http://hafezthegreat.blogspot.com/
Instagram : @hafezthegreat
Twitter : @hafezthegreat
HP : 016-6651067 (Hafez Zahruddin)
==================
Produk yang diambil:
1. Ostematrix
2. Vita-Lea
3. Vivix
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan