Sabtu, 25 April 2015

DULU 75KG, SEKARANG 65KG DENGAN PRODUK SHAKLEE

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR S010
---------------------------
Assalamualaikum

Hai semua just nak kongsi dengan anda semua 
Dulu saya kecik je orangnya. Lepas lahirkan Hakim badan saya naik mendadak sebab tak dapat nak pantang secara normal
sebab saya bersalin secara pembedahan.
Selepas tu saya pula dinasihatkan oleh doktor untuk mengambil ubat perancang masa tu rasa bagai di pam-pam badan ni kembang macam belon.

Then saya tekad mengambil set diet shaklee 
Saya consume herbalax, alfalfa, lecithin. Alhamdulillah ada perubahan dari segi berat badan. Kalau dulu 75 kilo, sekarang 65 kilo. 
Walaupun tak banyak at least saya berpuas hati. Kalau dulu pakai baju XL now dah boleh pakai L dan M.
#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB : https://www.facebook.com/rieshariduan
Pages : https://www.facebook.com/riesha.ariesha.5
Blog : http://mummycergashakimsehat.blogspot.com/
Instagram : RIESHARIDUANENTERPRISE
HP : 012-2566440 Riesha Riduan
==================
Produk yang diambil:
1. Herbalax
2. Alfalfa
3. Lecithin
===================


0 ulasan:

Catat Ulasan