Sabtu, 25 April 2015

BEBAS DARI ASTHMA, JARANG DEMAM, SELERA BERTAMBAH

Assalamualaikum wbt


KISAH BENAR K012
---------------------------
SETAHUN YANG LALU:
My lil OTOMEN Qalish dot com selalu diserang demam+batuk+asthma.
Every month mesti bersedia berjaga-jaga especially kalau makan ice-cream atau apa2 yang sejuk.
Kesian,selera makan pun kurang kesannya berat badan makin susut. Paling teruk bulan 4 yang lalu sehingga ditahan wad selama 2H di Hospital Pekan.
Jarak yang jauh untuk saya yang tinggal di Rompin. Adik terpaksa ditinggalkan dengan nenek (waktu tu masih lg fully BF).
Setiap beberapa jam akan diberi nebulizer+amik darah.

Setelah pelbagai usaha dan rasa hampir putus asa, akhirnya saya dibukakan hati untuk mencuba OMEGAGUARD+ MEALSHAKE SHAKLEE.
Diperkenalakn oleh my On9 Friend Huda Karim..selalu tengok post dia tentang produk shaklee tapi tak percaya
(saya katakan mustahil dengan makan minyak ikan dan susu boleh hilangkan semput? dah la tu MAHAL giler)

Alhamdulillah, penerangan dari beliau meyakinkan saya untuk mencuba.Kini, saya meyakini keberkesannya.
Qalish sudah bebas dari asthma dan jarang demam..selera bertambah..kalau demam pun cepat lega..Saya katakan pada suami,
"Xpelah mahal, asal kita tak perlu ulang alik ke hospital,beli ubat tiap2 bulan"
<TESTIMONI SEBENAR DARI PENGALAMAN PERIBADI>

Untuk ibu-ibu yang mengalami masalah seperti saya,ayuh cubalah gunakan OMEGAGUARD+MEALSHAKE..insyaAllah mungkin ini penawarnya.
ingat: KITA MERANCANG, MEMBUAT KEPUTUSAN..ALLAH JUA YANG MENYEMBUHKAN..EAT HEALTHY,LIVE HEALTHY

#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2uUnited
#IJSFamilies

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
HP : 0173712437 (Cik Puan Mazlan)
==================
Produk yang diambil:
1.       Omega Guard
2.       Mealshake
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan