Ahad, 23 November 2014

Kurus dengan Bajet


KISAH BENAR S005
---------------------------

Kisah Adik saya dan set shape up Shaklee

Sebelum ambil supplemen Shaklee untuk slimkn badan,adik saya ni  dari sek.menengah smpilah awal thn ni mmg Montel.Bolehlah di katakan,hampir setiap hari dia mengeluh badan makin tembam,cepat letih,kurang fokus dgn kerja dan selalunya terperap di rumah jika tidak hari cti.

Satu hal yang sy x boleh lupa bila dia mula rajin meminjam baju2 sy..kebetulan sy byk mnyimpan tshirt longgr semasa mngndung dulu jadi mmg kenalah dgn dia utk mnyembunyikan bonggol2 lemak katanya  di tambah lagi,ahli2 klurga sy yg kebnyakan nya slim2 mgambil ksmptan mnjdikn bdnnya bhn jenaka dan sy tahu dia mmg trsngt2 malu..(Masa sekolah tu ada jgk cuba produk kurus yg beli kat psrraya tapi olh sb mslh kewngn taklah konsisten sgt mkn ).

Bila sy jadi SID Shaklee sy cdgkn utk mncuba set kurus shaklee pula tapi dia lngsung tak brminat,macam2 brand produk kurus adk sy cuba.Dari jenis sapu,kapsul ke serbuk tapi x byk perubahan yg berlaku ( mcm dlm gmbr prtma ).Di sebabkan risau dgn side effect sy mula pujuk dia utk cuba supplemen shaklee pula..mulanya mmg dia x nak..katanya "ah,mesti sma sj dgn produk2 sblmnya"( nada putus asa dgn muka kusut !) tapi bila setiap hari sy perlihatkan testimoni2 kurus lps mkn suplemen shaklee,di tmbh nilai kesihatan berganda jika ambil produk ni,adik sy setuju dgn memulakan pngmbilan set bajet LECITHIN+ HERBLAX.

Bermula awal bulan march,adik sy mmg fokus mkn shaklee.Ke hulu ke hilir pun dgn botol shakleenya,pngmbilan mknan jga di pantau sehabis baik,boleh di katakan,selama dia amik set kurus tu,jarang sy nmpk dia ambil nasi dlm setiap hidngn.

Nak tau? tak sampai sebulan badan susut byk terutamanya bhgn pinggang,tanpa senaman berat,hanya berjalan kaki ulang alik ke tmpt kerja setiap hari.Yg bestnya mslh sembelit yg di hidapi zmn2 seklh da hilng katanya,tak perlu lagi sembunyikan pinggang sb "skrg sy lebih dari seksi !!" Sy tak kisah keluarkan kos semata2 untuk cantik! nmpk tu..kemain lagi ayat nya lps slimmm...     

gara2 shaklee..lps tu sy pula jadi glamour sb kawan2 sekerjanya,rkn2 fb nya dn kaum kerabat yg liat nak cuba shaklee da buka mata dn kini mnjadi cstmr setia set kurus shaklee dri saya hihihi  

My #ShakleeEffect #S2uFamilies #S2United

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB: https://www.facebook.com/chad.charyn
Pages: https://www.facebook.com/LyndshakleeAlphaLipid
HP: 013-8785839
==================
Produk yang diambil:
1. Lecithin
2. Herblax
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan