Rabu, 19 November 2014

Bluek....Tak Boleh Minum Susu



KISAH BENAR J001
---------------------------

Bluek...xleh minum susu!

Sebelum tidur WAJIB ambil 4 biji Ostematrix sebagai pelengkap untuk hari ni..
Sebab apa kena ambil ostematrix ni? Tak ambil takpe tak?Meh fiza nak share pengalaman fiza yang kurang minum susu waktu preggy..
Bukan fiza tak mahu minum susu tapi setiap kali minum susu dah rasa lain macam jer...nak muntah tau..emm fikir punya fikir kena ambil pil kalsium jugak ni. Dengar cerita kawan2 kalau tak minum susu waktu preggy,badan akan cepat lenguh-lenguh, sakit gigi.Yelakan baby dalam perut nak jugak kalsium untuk pembentukan tulang..kalau si ibu tak minum susu atau tak ambil supplemen kalsium parah nanti!! Ibu sakit,baby dalam perut pon tak sihat.

Dan masa mula2 preggy,yupp memang gigi tu SAKIT YANG AMAT!! Waktu tu punya cari supplemen kalsium+ beli calcium budak2 tu untuk nak elak sakit.
So fiza terus cuba ostematrix ni..mula2 memang la tak sukaa..tapi kugagahkan juga. At last, dah boleh sebati..

Alhamdulillah #shakleeeffect tu memang cepat...Gigi pon dah tak sakit lagi, badan tak cepat lenguh...Boleh panjat lagi bangunan 4 tingkat hari2 dekat tempat kerja..Kawan pun pelik kenapa fiza ni cergas je even perut tu membukit.Tak penat ke?.hehehe..Sampai la last day ditempat kerja sebelum cuti bersalin.Kawan siap marah lagi..tolong jangan jalan laju-laju boleh tak, risau kami...tetiba rindu geng hutchings!!!

Tu la kisah fiza waktu preggy..Actually kalsium sangat penting bukan saja bagi preggy mommy tapi setiap lapisan umur..nak sihat biar la bermula dari dalaman dulu..

Kalau awak susah minum susu macam fiza ni jadikan ostematrix sebagai pelengkap kalsium anda..Sayangi diri awak okey!!!

Hafiza
+60133582732
#s2united
#s2uFamilies
#shakleeeffect

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
----------------------------
FB: https://www.facebook.com/hafiza.mansor.7
Instagram: shakleebyfiza
HP: 013-3582732
==================
Produk yang diambil:
1. Osteomatrix
===================

0 ulasan:

Catat Ulasan