Selasa, 14 Oktober 2014

Tak suka susu? Boleh makan Osteomatrix




KISAH BENAR I001
----------------------------
FB: Siti Nadzirah
Pages: Hanan-Husna Vitashop
Blog: Www.ummihanan.com
HP: 0194171544
==================
Produk yang diambil:
1. Osteomatrix
===================

Shaklee effect Ostematrix

Bersalin anak ke 2 dgn komplikasi hyperthyroid yg tak normal dan plasenta previa type 3. Bersalin secara emergency czer.

Bila bersalin czer..sy x amik apa2 produk utk pntang. Sy bkn penggemar susu. Bila pregnt terpaksa minum sebab suami paksa.

Jadi akibat tak minum susu sy kerap sakit pinggang. Hanya Allah shj yg tau betapa sakitnya pinggang ni. Dan pd masa yg sama sy ada masalah sembelit. Ssh nak buang. Kdg2 buang sampai berdarah.
Jadi nak try Ostematrix Shaklee. Sebelum tu ada pengedar amway datang dkt sek dia cek body analisis.. dan saya mmg ada masalah kalsium.
Dia suruh saya amik kalsium tu..tp bila saya cek..kalsium amway xde vitamin D. Ni hasil carian google jugak. Hihihi

Tanpa berlengah masa saya pun beli pada Sid Melaka yg sekarang ia adalah master fazliana. Hihihi

Bila amik ostematrix secara konsisten..alhamdulillah..sakit pinggang yg bila nak mandi anak dah tak sakit..
Sembelit pun hilang.
Syukur sangat..lepas tu terus decide jadi ahli..Alhamdulillah.

0 ulasan:

Catat Ulasan