Isnin, 6 Oktober 2014

SLIM Kurus dan BONUS jadi lebih cantik




KISAH BENAR S001
----------------------------
FB: Lyana Hisham
Pages: White Lavender
Blog: www.lyanahisham.my
Instagram: lyanashaklee
HP: 016-2099703
==================
Produk yang diambil:
1.ESP
===================
Kisah Chenta dengan ESP
Semuanya bermula masa tahun lepas bulan May, sebulan sebelum my Wedding Day. Masa tu muka kusam, eye bag menebal, jerawat naik sebab stress and tak cukup tidur, badan pun cepat rasa letih and paling scary selera makan yang meningkat sebab stress! Pergi fitting baju sebulan sebelum baju sanding ketat? Ohhh myyyy.. Google punya google jumpa pasal ESP, and then tu lah first time beli and consume Supplement Shaklee.

Alhamdulillah, hasilnya memang berpuas hati. Seminggu sebelum majlis fitting baju dah ngam, kulit pun dah licin and makin gebuu sampai masa wedding mak andam kata senang nak make up sebab kulit bersih. And paling penting, badan pun tak cepat letih even tidur tak cukup.

Sampai sekarang, Lyana masih setia dengan ESP and makin lama makin in love lagi-lagi masa preggy nih memang perlu lebih tenaga nak bawa perut yang makin comel nih.

Anda first time nak cuba supplement Shaklee tapi tak tau nak cuba yang mana? Trust me, you just have to try this ESP
#ShakleeEffect #S2Ufamilies #S2United #ESPshaklee #LyanaShaklee #Shaklee #ShakleeMalaysia #SayaJualShaklee #IsellShaklee #Vitamin #Supplement

0 ulasan:

Catat Ulasan