Selasa, 7 Oktober 2014

Sampai tak sedar diri sendiri dah kembali CUN



KISAH BENAR C003
----------------------------
FB: Valentina Edwin
Pages: Kedai Vitamin Borneo
Blog: http://kedaivitaminborneo.blogspot.com/
Instagram: lyanashaklee
HP: 0198292970
==================
Produk yang diambil:
1.Vivix
2. Alfalfa
3. Vitamin C
4. GLA Complex
===================

#shakleeeffect
Pagi tadi duduk breakfast dgn rakan2 guru kat kantin. Time baru mok suap nasi tiba2 salah sorang kawan tegur... dia kata pagi ni muka saya nampak lebih ceria.. lebih berseri... lebih putih dr selalu! *dah perasan dah ni*... pastu dia tanya sy ada pakai apa2 extra make-up ka? Ohh... sy ni bukan jenis pakai make-up tebal2 berinci2. Cukup sekadar face powder yg nipis & eye shadow kegemaran kaler brown & lip gloss *itu pun kalau rajin*...

So apa rahsianya? Belum sempat sy menjawab kawan tu sendiri yg balas "Mesti sbb Vivix tok nak!".... hahaha.... wat can i say?! Memang benarrr... Dgn mengamalkan Vivix, alfalfa, Vita-C & GLA maka dapatlah maintain skit2 kulit ni... masih jauh dr perfect... but I'm getting there....
Anda pun boleh juga... bersama2 dgn ramai lagi pengamal Shaklee yg lain...

PM saya bila2 masa k... kita sembang2....
#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united
# Firdhaus Zulkifli

0 ulasan:

Catat Ulasan