Khamis, 2 Oktober 2014

Kulit GLOWING tanpa kesan jerawat nyata


KISAH BENAR C001
----------------------------
FB: Zarena Heeney
Pages: Zarenaheeney Vitamin Shop
Blog: http://vitaminshop2u.blogspot.com/
Instagram: zarenaheeney
HP: 012.2449373
==================
Produk yang diambil:
1.ESP
2.GLA
3.Alfalfa
4.OmegaGuard
5.VitaminC
6.Collagen Powder
===================
#shakleeeffect myself
ena memang ada problem yang teruk di muka
sejak sekolah lagi ena memang ada jerawat pasir di dahi..macam ruam baby tu..pastu sejak tahun lepas ntah mana silapnya, ada jerawat batu siap bernanah di dagu, pipi skit2 jea..
rasa memang nak nangis, ialah zaman anak dara takder pun masalah jerawat batu nie, jadi bila mengadap mr.hubby rasa rendah diri sangat huhuhu
ialah masa bercinta dengan mr.hubby What's Rong's punyalah cun ececehhhh hehehehe puji diri sendiri nampak
tapi lepas kahwin anak 2 nie jadi teruk laks muka ena nie...
raya tahun lepas memang menangis la sebab memang rasa down sangat2
nak jumpa tetamu pun taknak huhuhuhu
bermulalah search di internet mencari penawar untuk muka berjerawat teruk..dah terjumlahlah shaklee..dan kebetulan my BFF Eizmierah Mumnbabyshop jual shaklee, terus call suzy untuk beli shaklee..
dapat penerangan dan vitamin apa yang sesuai, dan2 tu jugak join jadi ahli sebab nak dapat harga ahli, beza banyak tu RM kalau beli harga ahli dengan harga jual...baik jadi ahli, jimat skit nak membeli....
dah sejak tahun lepas ena consume dari bulan June2013
dah nampak hasilnya pada January2014, hampir 6 bulan nak kulit muka nampak sihat, glowing, tanpa kesan jerawat...SABAR
Ena konsistan ambil #GLA#alfalfa#esp#omegaguard#vitaminC,#collagenpowder,
eh eh eh banyaknya...jangan risau ada step by step mana nak mulakan..
jika uolls berminat nak miliki kulit muka glowing semulajadi
jangan segan-segan hubungi ena
Zarena Heeney
shaklee distributor
012.2449373
frm sg.buloh
penghantaran pos laju ke seluruh malaysia
#shakleeeffect
#s2ufamilies
#s2united
#jms
#mke

0 ulasan:

Catat Ulasan