Jumaat, 31 Oktober 2014

Kembalikan kulit licin daripada En.J




KISAH BENAR C006
----------------------------
FB: https://www.facebook.com/bidadari.nurul
Blog: http://mummynaura.blogspot.com/
Instagram: RAZWANA SHAKLEE
HP: 011-29118686
==================
Produk yang diambil:
1. ESP
2. VitaC
3. Omega Guard
4. B Complex
===================

[KISAH CINTA SAYA & SHAKLEE]
Nak tau macam mana saya boleh terjebak dengan Shaklee? Bermula dengan makan sendiri sahaja & akhirnya Shaklee totalnya ubah kehidupan saya 100%!

Sy memang jenis kulit SENSITIF, BERMINYAK & BERJERAWAT. Pantang salah makan sket..terimalah akibatnya. Penuh jerawat satu muka sampai satu tahap bernanah semua. Just imaginelah macam mane terriblenya time tu.
Self-confidence memang tak de. Ape2 aktiviti dekat u memang mls join sebab malu nak berdepan dengan org ramai. Macam2 jenis product dah cube..tapi semua menghampakan. Makin teruk lg ade la. Duit dah perabis byk dah nie..
Masalah kulit nie berlarutan sampai la dah kwen pun..until one day tu tergerak hati nak search suplemen for preggy woman & dlm masa yg sama dpt overcome masalah jerawat yg makin teruk..

Finally jumpalah dengan Shaklee. Try beli ESP je dulu sebab nak tau either serasi or tak. Alhamdulillah, after konsisten dengan ESP..nmpk dah sket perubahan dekat kulit..tu pun after consume canister yang kedua. Amek mase lebih kurang 3 bulan jugak la rasanya. Pendekatannya biar lambat asal selamat
Hasilnya sangat puas hati. PARUT makin PUDAR, JERAWAT KURANG, KULIT BERSERI & LESS MINYAK.

Then barulah berani nak try supplement lain like VIT C, VIT B & OMEGA. Pregnancy moment pun dilalui dengan indah. HB MAINTAN 12 ABOVE, TAK DE MORNING SICKNESS, TAK DE SEMBELIT, TAKDE SIMPUL BIAWAK & BABY TAK KENA JAUNDICE langsung.

Alhamdulillah
Now after deliver nie..just konsisten dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE which is:
~ VIVIX (kecantikan kulit, kesihatan keseluruhan)
~ VIT C (tingkatkan sistem imun, kecantikan kulit, parut etc)
~ OMEGA (kecantikan kulit, bakar lemak, etc)
~ GLA COMPLEX (jerawat, jeragat, masalah period tak teratur etc)

Orang kata, utk dapatkan KULIT CANTIK BERSERI TANPA MASALAH, perlu rawat dari dalam dulu. Then barulah luaran. Bile dalaman cantik, In Shaa Allah, luaran pun CANTIK..

Set yang saya ambil nie pun bukan untuk KECANTIKAN KULIT semata. Multi function ya! Untuk PREGGY, BERPANTANG & IBU MENYUSU. 4 IN 1 oke!
Sy BELI, AMALKAN, RASA & PERCAYA which is Shaklee is the BEST SUPLEMENT ever! Sebab tulah JATUH CINTA & dah jadi DISTRIBUTOR pun now
For those yg ade masalah macam saya..jgn segan2 utk share your problem oke?  Sy try utk bantu sedaya upaya
#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2United
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Razwana Razif
915523
011-29118686

0 ulasan:

Catat Ulasan